Familie Abels uit Den Haag etc

 • Anonymous avatar

  Hallo.

  Ik ben al enige tijd op zoek naar gegevens betreffende de familie Abels uit Den Haag. De oudste stamvader die ik heb gevonden is Alexander Abels, gehuwd (2) ca. 1755 met Alida Mortier. Ik stam echter af van zoon Bernardus Abels (gehuwd ca. 1775 met Johanna van Gogh) uit een eerder huwelijk, vermoedelijk ca. 1748 met Susanne van Dongen.

  Wie o wie heeft verdere informatie voor me?! Alvast hartelijk dank!

 • Anonymous avatar

  Hoi Saskia,

  Ik ben op zoek naar de familie Abels uit Den Haag, die afkomstig zijn van Indonesie. Ben jij misschien in je speurtocht naar de Haagse Abels deze Indo-Abels tegen gekomen. Ik ben nl ook bezig met stamboomonderzoek.

  groetjes

  Gabrielle

 • Anonymous avatar

  Ik kende wel een Bernard Abels uit Nijmegen( Berg en Dal) en is familie van mij via zijn echtgenote( beide zijn overleden tussen 1980-2005)

 • Anonymous avatar

  Hallo ik ben als zwager op zoek na de nabestaande van Friedje Abels +/- 12 jaar geleden overleden en zijn laatste woonplaats was Den Haag

  Hoor het wel.

 • W.A.C.

  Beste Gabrielle van Benthem,

  Bij toeval via google dit forum tegen gekomen. Ik zie dat dit al een ouder forum is maar wil je toch vragen of je destijds verder bent gekomen met je zoektocht naar de fam. Abels. Ik ken een Abels uit Den Haag die afkomstig zijn van Indonesie. mocht je nog iets willen weten dan hoor ik het graag.